روش درمان قطعی بواسیر در طب سنتی و اسلامی
روش درمان قطعی بواسیر در طب سنتی و اسلامی
روش درمان قطعی بواسیر در طب سنتی و اسلامی در سایت جسارت
بواسیر در طب سنتی ، بواسیر طب سنتی ، روش درمان بواسیر در طب سنتی ، درمان قطعی بواسیر در طب سنتی ،راههای درمان بواسیر در طب سنتی،بواسیر و طب سنتی،بواسیر درمان طب سنتی،درمان بواسیر در طب سنتی،بواسیر طب سنتی،درمان بواسیر خونی در طب سنتی،بواسیر طب سنتی اسلامی،درمان بواسیر طب سنتی،بواسیر از نظر طب سنتی ،برای درمان بواسیر طب سنتی،بواسیر و درمان طب سنتی،بهترین درمان بواسیر طب سنتی،روشهای درمان بواسیر در طب سنتی،راه درمان بواسیر در طب سنتی،روش درمان بواسیر با طب سنتی،راه درمان بواسیر با طب سنتی،راههای درمان بواسیر با طب سنتی،راههای درمان بواسیر از طریق طب سنتی،راههای درمان بواسیر از نظر طب سنتی،بهترین راه درمان بواسیر طب سنتی،درمان قطعی بواسیر با طب سنتی،درمان قطعی بواسیر طب سنتی،درمان خانگی بواسیر با طب سنتی،بواسیر و درمان با طب سنتی،درمان بواسیر و شقاق در طب سنتی،بواسیر خارجی و طب سنتی،درمان بواسیر طب سنتی،درمان بواسیر در طب سنتی،درمان بواسیر با طب سنتی،درمان بواسیر به روش طب سنتی،درمان بواسیر داخلی در طب سنتی،درمان بواسیر خارجی در طب سنتی،درمان بواسیر با طب سنتی،بواسیر در طب سنتی،بواسیر و طب سنتی،رفع بواسیر در طب سنتی،بواسیر طب سنتى،درمان بواسیر خونی طب سنتی
در این مطلب از سایت جسارت به روش درمان قطعی بواسیر در طب سنتی و اسلامی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد
بواسیر در طب سنتی
تاریخچه بیماری بواسیر (هموروئید) از منظر طب سنتی ایران، تاکنون مورد کنکاش مورخان و محققان تاریخ پزشکی قرار نگرفته است. علی رغم پیشرفت هایی که در زمینه درمان این بیماری در سال های اخیر رخ داده است باز هم درمان دارویی مؤثر و اختصاصی در طب نوین وجود ندارد. بواسیر به معنی گشاد شدن عروق انتهایی مقعدمی باشد که باعث بیرون زدگی نیز می شود.یبوست یا اصطلاح عامیانه “مادر بسیاری از بیماری ها” یکی ازرایج ترین بیماری های دوره کنونی است که در نتیجه تغذیه نامتعادل ، ورزش نکردن ، توجه افراد به غذاهای فست فود و هضم نشدن غذاها، مصرف نکردن مایعات به قدر کافی و خیلی مشکلات دیگر ایجاد می شود. اگر از بسیاری افرادی که دچار بیوست هستند سئوال شود که آیا دچار یبوست هستید یا خیر؟ در پاسخ می گویند که خیر ، البته این افراد که با تصورات متقاوتی از یبوست به این سئوال پاسخ می دهند که برخی از این تصورات بر این اساس است که روزانه یک بار دفع طبیعی و نظر برخی افراد یک بار دفع در طول 24 ساعت عالی است ولی باید در تکمیل و یا بهتر بگوییم تصحیح این تصورات به این نکته اشاره کنیم که هر نوع ماده غذایی دارای ساعت هضم مخصوص به خود است ، به طور مثال سیب زمینی بخار پز شده بین 2 تا 3 ساعت هضم و دفع می شود که بیش از اندازه ماندن مواد غذایی هضم شده در روده باعث از دست دادن آب ، سخت شدن مدفوع ، دفع به همراه خونریزی و گاهی با طولانی تر شدن مدت زمان دفع تولید سم و باز جذب به دستگاه گردش خون وارد و فرد را به مشکلات مانند بسیاری از مسمومیت ها نیز منجر می شود، اینها همه مقدمه ای بر تشکیل بیماری و یا مشکلی به نام هموروئبد یا بواسیر هستند که دارای دردهای وحشتناکی است که افراد گاهی از رفتن به سمت دستشویی و دفع دردناک به همراه خونریزی وحشت دارند. در ادامه به تشریح این بیماری و روشهای درمانی آن خواهیم پرداخت، در صورتی که مطلب حاضر را مطالعه می کنید ما را هم از دعای خیر خود بی نصیب نگذاشته و با دعای خیر خود ما را در ارائه مطالب کاربردی و کمک به جامعه یاری کنید.
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
کمر درد صبحگاهی
بواسیر طب سنتی
بواسیر و خونریزی آن، راهی است که بدن برای پیشگیری از بسیاری از بیماریها انتخاب می کند. اظهاراتی که اطباء قدیم و از جمله شیخ الرئیس فرموده اند منطقی و از روی حکمت و عقل می باشد. حتماً این اظهارات تأثیر گرفته از احادیث نبوی است طب اسلامی خون بواسیر را خونی آلوده می داند که باید از بدن خارج شود، بواسیر راه گریزی از بیماریهایی مانند؛ بیماریهای اعصاب، مالیخولیا، صرع سوداوی، باد سرخ، جوش های جلدی، سرطان، اگزما، جرب، قوبا، جذام، ذات الجنب، ذات الریه، سرسام و سکته های قلبی و غیره است.هموروئید ممکن است داخل مقعد (راست روده) باشد که به آن هموروئید داخلی می گویند و یا می تواند از زیر پوستی به بیرون مقعد بیاید که به آن هموروئید خارجی می گویند. امروزه هموروئید به عنوان یک بیماری مزمن و شایع در نظر گرفته می شود. تا سن 50 سالگی، حدود 50 درصد بالغین برای دوره ای از زندگی خود با عوارض هموروئید نظیر خارش، احساس ناراحتی و خونریزی مکرر سر و کار دارند. خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم پزشکی، راه حل های درمانی گسترده ای برای هموروئید وجود دارد. خبر خوب تر آنکه بیشتر افراد قادر خواهند بود، با به کار گیری روش های درمانی خانگی و نیز ایجاد تغییراتی در سبک زندگی از بسیاری عوارض آن رهایی یابند. هموروئید به طور عمده 2 نوع داخلی و خارجی دارد. هموروئید داخلی در داخل رکتوم پیشرفت می کند ولی هموروئید خارجی تنها در زیر پوست اطراف مقعد قرار دارد. برخی از علایم رایج هموروئید لخته شدن خون، توده اطراف مقعد، خونریزی در هنگام دفع مدفوع، سوزش در نزدیکی ناحیه مقعد و تمایل به دفع مدفوع حتی وقتی که هیچ مدفوعی وجود ندارد. اگر هموروئید برای مدت طولانی چک نشود و مورد درمان قرار نگیرد می تواند منجر به عوارضی مانند خونریزی مزمن، مرگ بافت ها و حتی سرطان مقعد و روده بزرگ شود. خوشبختانه درمان هموروئید سخت نبوده و با استفاده از مواد طبیعی و ساده علایم آن بهبود پیدا می کند.
روش درمان بواسیر در طب سنتی
بیماری هموروئید که تحت عنوان بواسیر نیز شناخته میشود، شامل تورم رگهای اطراف سوراخ و یا کانال مقعد میشود. این بیماری میتواند بسیار دردناک باشد و با تأخیر در اجابت مزاج در مدت زمان طولانی همراه باشد و از این رو فرد را مضطرب و پریشان کند. خوشبختانه روشهای خانگی، بدون جراحی و طبیعی زیادی برای درمان هموروئید وجود دارند که نمونهای از آنها درمانهای سنتی است. این روش درمانی باید توسط متخصص آن ناحیه انجام شود. در صورتیکه هموروئید ایجاد شده جدی نباشد، درمانهای خانگی بسیار مؤثر بوده و نتایج آن به سرعت بروز پیدا میکنند.بیماری هموروئید برای هر شخصی در هر دورهای از زندگی خود میتواند اتفاق بیافتد. لیکن بروز این مشکل بیشتر در بین افرادی که در سنین ۴۰ سالگی یا بالاتر قرار دارند، دیده میشود. هموروئید تورمی است که رگهای خونی را دربرمیگیرد و مشخصاً بیشتر در اطراف مقعد و یا رکتوم اتفاق میافتد. این مسئله گاهی اوقات بسیار دردناک خواهد بود لیکن تهدیدی برای زندگی به حساب نمیآید. این مشکل علاوه بر دردناک بودن، باعث تأخیر در دفع مدفوع نیز میشود و این مسائل فرد را مضطرب و پریشان میسازد. عمدهترین علائم این مشکل، خونریزی هنگام اجابت مزاج و خارش هستند. معمولاً اولین اقدامی که افراد به منظور درمان مشکل هموروئید خود انجام میدهند، مصرف داروهای بدون نسخه، بدون آگاهی از عوارض جانبی آنها است. خوشبختانه درمانهای خانگی مؤثر زیادی برای رفع سریع این مسئله وجود دارند. در ادامه به معرفی ۱۱ مورد از این درمانهای سریع و طبیعی خواهیم پرداخت که در خلاص شدن از بیماری هموروئید بسیار مؤثر خواهند بود.
درمان قطعی بواسیر در طب سنتی
واسیر یعنی گشاد شدن عروق انتهایی مقعد که باعث بیرون زدگی نیز می شود. از نظر طب سنتی بواسیر علامتی است از ایجاد و ازدیاد یک خلط فاسد در بدن که باید پاک سازی شود. جراحی کردن و دور انداختن عروق بواسیری باعث می شود خلط سودایی که آنجا تجمع یافته است در بدن پخش شود و در سایر اعضا مشکل ایجاد نماید. طب قدیم بدون جراحی، رفع مشکل می کند و به هیچ وجه عمل کردن بواسیر را توصیه نمی کند، بواسیر خون سودایی می باشد که باید بیرون برود و علت تولید آن مرتفع شود. مراقب باشید یبوست نگیرید و همواره مزاجتان روان کار کند، سودازا نخورید و توصیه بهداشتی مربوط به منع سودازاها را رعایت و برای درمان بواسیر به شرح ذیل عمل نمایید: برای درمان دارویی باید 50 گرم خار شتر را با سه لیوان آب بجوشانند (و اگر آرام بجوشانند با دو لیوان) تا در زمانی حدود نیم ساعت به یک لیوان تبدیل گردد و آن را نگاه دارد به همان شکل تا صبح بماند و بعد آن را صاف کنند و آن یک لیوان را به مدت 5 روز بخورند و در عین حال با ضماد بواسیر (قابل تهیه از مطب) یا با روغن های طبیعی (روغن محلی یا روغن کوهان شتر) محل را چرب نگه دارند. همچنین در برخی موارد بسته به نظر پزشک، می بایست زالو بیاندازند و یا از دستشان به شیوه سنتی خون بگیرند و فصد درمانی کنند. ضمناً از اغذیه غلیظ و ثقیل مانند گوشت گاو، آهو، انواع گوشت قرمز، بادنجان، عدس، کلم، شیر، خرما، ماهی شور، نمک زیاد، سیر، پیاز، میوه های باد انگیز که این علت را تشدید می کنند بپرهیزند. گوشت سفید طیور (مانند گنجشک)، مرغ محلی و خروس فربه و هر چه مولد خون صالح است مانند خربزه، انار، زرشک، آلو، رب غوره، شیره خرفه، سماق، آبغوره، آبلیمو، آش و لیمو باشد، بخورند، چراکه خون ثقیل را دفع می کنند. اگر از خلط صفرا باشد خوردن هلیه زرد مفید است.
راههای درمان بواسیر در طب سنتی
همورئید یا بواسیر همون رگهای خونی بزرگ شده ای هستند که در انتهای روده ماتهب شدن و غالبا موندن اون درون مقعد به جز خونریزی مشکل دیگری به وجود نمیاره به این دلیل که درون مقعد عصب زیادی برای احساس درد وجود نداره دردی هم حس نمیشه ولی وقتی که هموروئید اونقدر بزرگ بشه که بیرون از مقعد بیاد به جز خونریزی، درد زیادی هم داره. بواسیر انواع مختلفی داره مثل تکمه ای، زگیلی شکل، توبولی، آویزان مثل ریشه و یا به شکل کلافه واریسی شکل عروق و…اگه بیمار پرخون و چاق باشه و همچنین مبتلا به فشار خون باشه، فصد و کم کردن خون بهترین درمان براش به حساب میاد و بعد از فصد جوشانده هلیله براش تجویز میشه و بهتره که از غذاهای چرب و شور پرهیز کنه. برای سوداوی ها غذاهایی مثل گوشت گاو و شتر و ماهی شور، بادنجان، عدس، کلم، خرما، پنیر و آب خیلی سرد بهتره و باید به طبع غذاهاشون دقت کنن و از غذاهایی استفاده کنن که طبع نرم و لینت مزاج برقرار کنه که این خیلی مهمه و برای ملین میتونن از هلیله یا آمله یا اطریفل صغیر و مقل برای لینت مزاج استفاده کنید.
بواسیر و طب سنتی
آخرین مرحله گوارش یعنی دفع که از محلی به نام مقعد که تقریباً در محل انتهای روده بزرگ واقع شده است انجام می شود، کانال مقعدی با شبکه ای که تشکیل شده از وریدهای کوچک در زیر پوست ، پوشش داده شده و با عواملی که در ادامه توضیح خواهیم داد و باعث تورم و بزرگ شدن وریدها و ایجاد لایه های متورم بافتی که گاهی با یبوست های طولانی و سختی مدفوع از مقعد خارج می شوند، می شود.انواع هموروئید یا بواسیر به طور کلی بواسیر همراه با علائمی است که از روی آنها می توان متوجه ایجاد و یا ابتلا به آن را دریافت که به طور خلاصه به آنها اشاره خواهیم کرد. علائمی مانند : خارش ، سوزش ، خونریزی که معمولاً همراه و یا پس از مدفوع مشاهده می شود که گاهی با سختی مدفوع شدت می یابد، باید به این نکته اشاره کرد که نمی توان هر نوع خونریزی به همراه مدفوع بواسیر نامید. بواسیر داخلی : با تورم ورید ها و با سختی مدفوع به خارج از روده رانده شده که به شکل زائده ای گوشتی و قابل مشاهده نیز نیست، گاهی به دلیل تورم و نشستن های طولانی با دردهای شدید و یکباره همراه می شود. بواسیر خارجی : این نوع بواسیر به شکلی است که اطراف دهانه مقعد بافت ها متورم شده و مانند دمل(جوش چرکین) نمایش داده می شود و قابل مشاده است که در بسیاری موارد دردناک است. عوامل تاثیر گذار در ایجاد هموروئید یا بواسیر اسهال شدید و طولانی مدت ، فشار آوردن در زمان دفع و یبوست، وارد آمدن فشار زیاد در زمان زایمان طبیعی ، نشستن های طولانی مدت ، زور زدن ، اختلالات دریچه مقعدی ، ورزش سنگین ، سرفه مزمن و نشستن طولانی مدت در دستشویی به مدت طولانی. استفاده بیش از اندازه فست فود ، انواع کنسرو ها ، ماکارونی ، سرخ کردنی ها ، ماست ، عدم استفاده از سبزیجات و عدم استفاده کافی از آب و مایعات.
- ۹۶/۱۲/۲۱